Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня Молоді

Дата: 28.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 689

27-го червня, у місті пройшло неймовірне свято, приурочене до Дня Молоді. Дійство відбулося у парку "Молодіжний" і розпочалося з урочистого відкриття спортивного майданчика, що знаходиться поряд з парком. Управління спорту та молодіжної політики презентувало нове футбольне поле. Молоді спортсмени продемонстрували чудову гру у футбол і отримали подарунки. Також саме тут знаходиться волейбольний майданчик, де пройшла командна гра молодих волейболістів.

На території парку встановлені сучасні спортивні тренажери, де Управлінням спорту та молодіжної політики були організовані спортивні змагання і усі бажаючі змогли позмагатися й отримати нагороди. Поряд відбувалися веселі естафети для детей. Також проводились видовищні змагання з армрестлінгу, переможці яких були урочисто нагороджені медалями та грамотами. Усі присутні чудово і з користю провели час, показавши свої спортивні здібності.

Після змагань розпочалася святкова молодіжна дискотека, яку урочисто відкрила заступник міського голови Людмила Задорожна, привітавши молодь та побажавши усім присутнім хорошого настрою, бадьорості та успіхів. Дорослих і дітей розважав веселою музикою та конкурсами запрошений на свято діджей. Запальна дискотека дуже сподобалася усім, а родзинкою вечора стало неймовірне видовищне фаєр-шоу. Представники управління культури та туризму гарно попрацювали і організували вражаюче свято з безліччю різноманітних розваг і сюрпризів для молоді нашого міста. Усмішки дітей та гарний настрій дорослих - найбільша нагорода для усіх організаторів святкування, які кожного разу намагаються порадувати та здивувати жителів громади. Іще раз вітаємо вас зі святом Дня Молоді та бажаємо всього найкращого вам та вашим сім'ям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора