Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття нового парку

Дата: 28.06.2021 14:54
Кількість переглядів: 1177

26-го червня, відбулося урочисте відкриття нового парку у мікрорайоні "Північний", жителі якого дуже чекали цієї події, адже тепер у них та їх дітей є місце повноцінного відпочинку. Сучасний спортивний дитячий майданчик, різноманітні гойдалки та каруселі, зони відпочинку та чудові незвичайні декорації - все це було спроектовано та втілено в життя Подільською міською громадою.

Святковий захід відкрила перший заступник міського голови Олена Музичук, представивши присутнім новий сучасний парк, який тепер радуватиме кожного жителя і стане улюбленим місцем відпочинку дітей та дорослих мікрорайону "Північний". Олена Валеріївна розповіла, що керівництво громади продовжує кропітку працю над благоустроєм міста, будуючи нові зони відпочинку за для того, щоб мешканці та гості Подільська мали змогу комфортно та позитивно проводити вільний час.

На святкове відкриття парку завітало дуже багато дітей, для яких управлінням культури та туризму Подільської міської ради були організовані різноманітні розваги: конкурси, дитячий автопарк, ляльковий театр, майстер клас по створенню фігурок із надувних кульок та багато іншого. Усі присутні весело провели час, відпочили та зробили гарні фотографії біля чудових декорацій у вигляді зелених фігур.

Сподіваємося, нове місце відпочинку і надалі приноситиме радість жителям мікрорайону і дуже хочеться, щоб усі відвідувачі нового парку бережно ставилися до всього, що з любов'ю було встановлено в ньому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора