Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня молоді та Дня Конституції України

Дата: 25.06.2021 08:59
Кількість переглядів: 293

З нагоди святкування Дня молоді та Дня Конституції України запрошуємо усіх бажаючих на урочисті та розважальні заходи , що відбудуться у місті протягом чотирьох днів з 25 по 28 червня.

Отже,

25 червня відбудеться урочистий мітинг з нагоди Дня Конституції України та відзначення і нагородження найкращої молоді міста у різних його сферах (10:00 біля погруддя Т.Г.Шевченка на Привокзальній площі).

26 червня- В межах роботи "Клубу вихідного дня" відбудеться фестиваль « Хвіст –фест». Ви зможете прийняти участь у вистаці-показі домашніх улюбленців, почути різні кумедні історії про тварин та їх господарів, заволодієте корисними знайомствами та обов`язково знайдете нових друзів (17:00 парк "Слави труду").

Спеціально з нагоди фестивалю відбудуться показові виступи дресированих собак Подільського прикордонного загону та отримаєте корисні поради від досвідченого ветеринарного лікаря –Петра Казицького. Також, майстер класи для дітей, фото зона на різні приємності.

Того ж дня відбудеться урочисте відкриття дитячого ігрового майданчику і мікрорайоні Північний. Не пропустіть! Буде як завжди весело та цікаво!

27 червня – з нагоди відзначення дня Молоді відбудеться молодіжна «майже» нічна дискотека, але перед тим запрошуємо на відкриття спортивного майданчику. Усі дійства відбуватимуться у парку "Молодіжний", що біля ДЖ клубу (18:00).

28 червня - В межах роботи Клубу вихідного дня у м-р Цукрового заводу відбудеться святковий концерт « Пісенний розмай». В программі: найкращі виступи творчих колективів міста. А до парку Молодіжний відправляється пересувний дитячий автопарк-не пропустіть! (16:00).

Нагадуємо, що усі вище перераховані заходи та участь у них-безкоштовна!

Отож, не пропустіть свято у нашому місті! Відпочивайте! Святкуйте разом з нами!

Фото без опису

                                                                       Управління культури та туризму Подільської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора