Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області у виконанні програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Подільську з 14.06.2021р. по 20.06.2021р.

Дата: 22.06.2021 15:59
Кількість переглядів: 343

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в

 місті Подільську   з 14.06.2021р. по 20.06.2021р.

 

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Центр «Спорт для всіх»

1.  15 червня  2021 року відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Олімпійське літо» з дітьми літніх таборів ЗОШ № 9 та ЗОШ № 5. Весело та з азартом боролись дві команди учасників за перемогу в цікавих спортивних естафетах та вікторині на спортивному майданчику мікрорайону "Черемушки". Тим часом на СК "Локомотив" діти цікаво та змістовно проводили час , граючи в шахи, шашки, волейбол, стрибали на скакалках та перевіряли себе на влучність в грі дартс. 

 

2.   15 червня 2021 року на стадіоні «Локомотив» був проведений спортивно-оздоровчий захід «Рух-це здорово!» серед студентів 22С групи медичного фахового коледжу ім.В.О.Жуковського.

 

3. 18 червня 2021 року в  шахово-шашковому клубі м.Подільська відбувся 5 етап Спартакіади серед команд підприємств, організацій та силових структур Подільської міської територіальної громади з дартсу.

В заході прийняло участь 8 команд, в кожній команді по три учасника. Змагання були побудовані за вільними правилами гри дартс по накопичувальній системі балів. У кожного учасника було 6 спроб, по черзі.

За результатами підсумків балів на перше місце вийшла команда - Подільський прикордонний загін 

Друге - Подільський РУП (поліція)

Третє - Управління спорту та молодіжної політики 

Четверте - ОМТЦК та СП (військомат)

П‘яте - медичний фаховий коледж 

Шосте - ЕЧ-6

Сьоме - ВЧ 1536( ремполк)

Восьме - "Локомотив"

  

4.   Протягом тижня в парку імені Т.Г. Шевченка та на спорткомплексі «Локомотив»  проходили шашкові баталії в програмі «Спорт для всіх в парках та скверах», в яких взяли участь діти пришкільних таборів та всі бажаючі, загалом більше тридцяти  учасників.

 

5.  20.06. в спортивному залі УСМП, вул. Бочковича, 1 пройшов  міні-турнір з настільного тенісу серед аматорів цієї цікавої гри. В турнірі змагалися 6 учасників.

 

6. 20.06.21 р. в шахово-шашковому клубі відбулася товариська зустріч з шахів серед дорослих, на яку завітали гості з м. Балти. Гра проводилась по коловій системі до 16 розігруваних очок. Перемогу здобули подільчани  з рахунком   11  :  5. Балтяни запросили шахістів Подільської громади на матч-реванш з шахів до Дня Конституції  в м. Балту, який відбудеться   27  червня 2021 року. 

 

7. 21 червня 2021 року працівники центру "Спорт для всіх" завітали до с. Липецьке де провели фізкультурно-оздоровчий захід "Клуб вихідного дня".  Старші хлопці і навіть дві дівчини поділившись на дві команди по 4 чоловіка зіграли в міні - футбол, а всі інші із задоволенням прийняли участь у веселих естафетах. На майданчику було весело, драйвово та спекотно.По завершенню міні-футболу та естафет усі разом перемістилися у тіньок, де продовжили спортивні баталії, зігравши у логічну гру "хрестики - нолики".

 

 

КДЮСШ «Локомотив»

 

1. 16.06.2021 р. на стадіоні с.Бочманівка відбулась матчева зустріч між командами КДЮСШ «Локомотив» та ДЮСШ Подільського району серед юнаків 2004-2005 р.н. В запеклій грі рахунок склав 4:2 на користь КДЮСШ «Локомотив».

Тренер-викладач: Ясінський В.М.

 

2. 16-18.06.2021 року в м.Чорноморськ відбулись Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного триборства серед ДЮСШ СДЮСШОР 2008 р.н. В змаганнях прийняло участь 246 учасників з 14 ДЮСШ  різних міст України (м.Київ, м.Харьків, м.Одеса, м.Павлоград, м.Запоріжжя, м.Вінниця, м.Кропивницький, м.Подільськ, та ін.)

Результати участі у Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичного триборства тренерів-викладачів Білолипецьких Л.О. та Білолипецьких М.Д.  –наступні:

Колесник Віталій виборов 2 місце і цим самим став срібним призером Всеукраїнських змагань з легкоатлетичного триборства. 

Качурко Дмитро – 9 місце

Осадчук Георгій – 9 місце

Ковун Яня – 9 місце

Шульженко Дар’я – 9 місце

Шебицька Настя – 9 місце

 Результати участі у Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичного триборства тренера-викладача – Бухарьової Л.В. наступні:

Гребенюк Олександра – 4 місце

Нападовський Тимофій – 6 місце 

Волкова Єва зайняла 9 місце

 

3. 19.06.2021 року у м. Арциз відбувся  обласний турнір з боксу серед юнаків, юніорів та молоді. В турнірі прийняли участь спортсмени з міст : Подільськ, Одеса, Ізмаїл, Рені, Арциз, Сарата, Мирне.

Місто Подільськ зайняло  загальнокомандне 1 місце , з 10 боксерів – учасників турніру 7 перших міст в різних вагових категоріях. Лукавий Олександр визнаний кращим боксером турніру. 

Тренер-викладач : Максимов М.С

                               

ФК «ФАВОРИТ»

07-12.2021 року в місті Несебр (Болгарія) відбувся міжнародний Турнір з футболу «UTMOST - BLACK SEA NESEBAR CUP» серед молодших юнаків2011 р.н.. Команда ФК «Фаворит» провела 5 ігор та з 17 команд в цій віковій категорії зайняла 12-те загальнокомандне місце. Юні футболісти отримали цінний досвід в іграх з командами інших країн, гарну практику та стимул розвиватись та досягати кращих результатів.

Тренер-викладач: Бугай

 

Федерація футболу

                          19 червня 2021 року на стадіоні Локомотив відбувся матч 6 туру в групі Північ Першої ліги чемпіонату Одеської області 2021 року з футболу. Господарі поля ФК «Імперія холоду» м. Подільська приймала ФК «Вікторія» с. Яковлівка Роздільнянського району.

Це була вже друга гра нашої команди у місті Подільську. Сьогоднішня гра закінчилась перемогою з рахунком 1:0. Наразі в активі нашої команди 7 очок.

Сьогодні наші футболісти показали високу індивідуальну майстерність та хорошу командну гру. І цілком закономірно, що результат не забарився, адже кількість атак і ударів по воротах суперника завжди має перерости в якість. Так і сталося – в одній з численних атак на 36 хвилині красивий гол забив капітан нашої команди Сергій ЮРКОВСЬКИЙ.

На матчі були присутні 245 глядачів. Нехай це стане доброю традицією!

 

Начальник управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                                     В.В Конюхов

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора