Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області у виконанні програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Подільську з 07.06.2021р. по 13.06.2021р.

Дата: 14.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 244

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в

 місті Подільську   з 07.06.2021р. по 13.06.2021р.

ВІДДІЛ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

 

1.          З метою вироблення у дітей та молоді небайдужості до проблем булінгу , розвитку співчутливого ставлення до жертв насилля, отримання навичок надання і отримання допомоги, відділом молодіжної політики спільно з міським соціальним гуртожитком за участі Подільського районного управління поліції, місцевого центру надання правової допомоги, центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді, департаменту сімейної, соціальної політики та охорони здоров'я, проведено спільний захід а саме: 11 червня відбувся показ короткометражного фільму "Сіль для моря" режисера Сніжани Гусаревич, який був знятий за книгою молодої української письменниці Анастасії Нікуліної. Окрім показу фільму молоді подільчани змогли поспілкуватися особисто з Сніжаною Гусаревич режисером фільму, яка в юності навчалася та поживала в Подільську . Також у заході взяли участь представники ювенальної превенції, правової допомоги, кваліфікованих психолог, які професійно роз'яснили про негативні наслідки булінга та відповідальність за його вчинення.

 

 

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

 

Центр «Спорт для всіх»

1.  8 червня 2021року  Міністерством освіти і науки України в рамках святкування "Дня захисту дітей" запланований Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів "Рух - це здорово! Саме сьогодні працівники центру "Спорт для всіх" урочисто привітали діток зі святом , бо вони є наша надія та майбутнє і запропонували розважальну програму, яку ми підготували!  В заході задіяно 5 шкіл: ЗОШ№ 1, №2, №4, №5 та НВК "Гімназія". Перед локаціями була проведена розминка і всі учасники пройшли одне коло стадіону, а потім розійшлися по локаціям. Було запропоновано 5 видів цікавих заходів ( тренажери, естафети, великій теніс, шашки та шахмати, футбол), які змінювалися між учнями шкіл.

2.  9 червня 2021 року центром "Спорт для всіх" з нагоди Всесвітнього дня бігу був проведений захід з дітьми літніх таборів та студентами медичного коледжу ім. В. О. Жуковського. Маленькі діти здійснили ходу навколо футбольного поля швидким темпом, а студенти із задоволенням пробігли таку ж саму дистанцію.

3. 9 червня 2021року на спортмайданчику "Міраж" відбувся фізкультурно-оздоровчий захід "Спорт для всіх у кожному дворі" . Працівниками центру було задіяно та зібрано понад 15 дітей, які із задоволенням та великим бажанням приєднались. Було проведено ряд естафет таких як: "Футбол", "Баскетбол", "Біг зі скакалками", "Перекочування обруча" , всі дітки були активними та веселими і в кінці отримали смаколики, заряд енергії і бадьорості.

4.   Протягом тижня в парку імені Т.Г. Шевченка та на спорткомплексі «Локомотив»  проходили шашкові баталії в програмі «Спорт для всіх в парках та скверах», в яких взяли участь діти пришкільних таборів та всі бажаючі, загалом більше п’ятидесяти  учасників.

5. Сьогодні 10 червня 2021року на спортивному майданчику за адресою вул.Армійська,554 в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів "Олімпійське літо" було проведено веселі естафети з обручами,

скакалками та м’ячами  серед вихованців пришкільних таборів НВК "ЗОШ I-III ступенів -ліцей". Всі дітки розподілилися на дві локації, одні проходили естафети,а інші грали в волейбол. На майданчику панувала дружня атмосфера з нотами суперництва та жаги до перемоги.

6.  12 червня 2021року на спортивному иайданчику  у парку "Молодіжний" працівниками центру " Спорт для всіх " був проведений фізкультурно-оздоровчий захід " Клуб вихідного дня ". Було задіяно декілька локацій: волейбольний майданчик, кросфіт на тренажерах , дартс та інші. Ми раді що дали можливість мешканцям Подільської громади гарно, активно та змістовно провести своє дозвілля.

7.  13.06. в спортивному залі УСМП, вул. Бочковича, 1 пройшов  міні-турнір з настільного тенісу серед аматорів цієї цікавої гри. В турнірі змагалися 12 учасників.

 

КДЮСШ «Локомотив»

1. 9 червня 2021 року  відбувся 2 тур першості міста з футболу серед дорослих команд в якій приймала участь команда юнаків КДЮСШ «Локомотив». Звісно ж юнаки поступились  дорослій команді «Імперія Холоду» у зв’язку з великою віковою різницею, але набула тренувальної практики.

Тренер-викладач: Ясінський В.М.

2. 12.06.2021р. в м.Подільськ  у  спортивному залі №2 при БК відбулась Першість міста з боксу серед школярів та юніорів до Дня Захисту дітей. 

Чемпіони та призери змагань нагороджені медалями та грамотами. Найкращі бої та яскраві перемоги серед чемпіонів показали наступні боксери :

  • Коновальчук Володимир
  • Сербуленко Максим
  • Айрапетян Давид
  • Цуркан Ярослав
  • Лукавий Олександр
  • Заярський Кирил
  • Іскра Ілля
  • Іскра Кирил
  • Лука Олександр

      Тренера-викладачі : Максимов М.С, Кшечковський В.В.

 

 

Федерація футболу

1. 08 червня 2021 року  традиційно розпочалась відкрита першість міста Подільська з футболу серед дорослих команд. Не зважаючи на те, що після обіду пролив дощик гра все-таки відбулась. Відкривали сезон команди ФК "Більшовик" та ДЮСШ Куяльник, першим завжди не легко але гра пройшла в хорошому темпі та настрої. В результаті маємо переможця 0:3 виграли ДЮСШ Куяльник.

2. 9 червня 2021 року  відбувся 2 тур першості міста з футболу серед дорослих команд, грали ФК "Імперія Холоду" проти КДЮСШ "Локомотив". В результаті досвідчені гравці показали майстер клас молодим початківцям та виграли з рахунком 17:1.

3. 10 червня 2021 р. відбувся 3 тур першості міста Подільська з футболу. Зустрічалися між собою ФК" Подільський АБЗ" та ФК " Локомотив ТЧ-2". У важкій, напруженій боротьбі залізничники поступилися з рахунком 2:5 та втратили дуже важливі очки.

4.   13 червня 2021 року відбувся матч 5-го  туру в групі Північ Першої ліги чемпіонату Одеської області 2021 року з футболу. Наша команда ФК «Імперія холоду» м. Подільська  цього разу грала на виїзді з ФК «Темп» с. Степановка Роздільнянського району та здобула впевнену перемогу 3:0.

Свої автографи у воротах суперника залишили Данило ШЕВЧЕНКО, Олександр МОРОЗОВ та Дмитро ЗАЙЦЕВ.

 

Начальник управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                                     В.В Конюхов

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора