Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація Управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області про проведені заходи в закладах освіти Подільської міської територіальної громади від 11.06.21р

Дата: 14.06.2021 08:54
Кількість переглядів: 286

Інформація Управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області про проведені заходи в закладах освіти

Подільської міської територіальної громади

   1.   Літо – чудова пора року, пора літніх канікул, нових знайомств, подорожей, відпочинку та оздоровлення.

         Цікаво та насичено проходять дні у пришкільних таборах закладів загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади. Начальниками пришкільних таборів складено план виховної роботи, який включає поєднання відпочинку, спорту з пізнавальною, естетичною, оздоровчою діяльністю. Деякі заходи, які проводяться у пришкільних таборах, вже стали традиційними, наприклад: День захисту дітей, День відкриття та закриття табірної зміни, День спорту, День права, День дружби, День здоров?я тощо.

         З нагоди відзначення в Україні Міжнародного дня захисту дітей 08 червня 2021року 2126 учнів 15 пришкільних таборів відпочинку взяли участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому масовому заході «Рух – це здорово!». У цей день на шкільних спортивних майданчиках, шкільних подвір’ях, у шкільних спортзалах, на спортивних майданчиках мікрорайонів м.Подільська, на міському стадіоні «Локомотив» діти та підлітки активно змагалися, проявляли свою фізичну підготовку, спортивні вміння, спритність, витривалість, командну єдність та згуртованість у різноманітних спортивних змаганнях, конкурсах, естафетах, легкоатлетичних забігах, зокрема:

-спортивних естафетах: «Рух - це здорово!», «Весела естафета», «Зі спортом ми дружимо!», «Ми – спортивні, ми – активні!», «Пилесмок», «Старти надій»;

-космічному футболі «Хто першим заб’є гол?»;

-ранковій веселій табірній руханці «У здоровому тілі – здоровий дух!»;

-спортивних змаганнях: «Веселі старти», «Хто найспритніший», «Весела скакалка», «Рух – це життя!», «Веселі старти», «Грай, рухайся, твори», «Граємось - розвиваємось», «Олімпійське літо», «Спорт. Активний відпочинок», «Козацькі розваги»;

-ралі бігунів;

-турнірах із шахів, шашок;

-змаганнях із волейболу, міні-футболу, баскетболу;

-іграх-квестах: «Подорож стежками здоров’я», «Хто найшвидший?»;

-рухливих іграх; іграх з м’ячем;

-спортивних змаганнях між учителями та учнями;

-Дні бігуна та стрибуна;

-флешмобі «Спорт – це сила, спорт – це клас, всі приєднуйтесь до нас!»;

-конкурсі дитячих малюнків на асфальті «Здоров’я – це здорово!».

       До проведення спортивних заходів були залучені вчителі фізичної культури загальноосвітніх шкіл, керівники гуртків комунальної установи «Центр дитячої та юнацької творчості» м.Подільська, інструктори Центру «Спорт для всіх» м.Подільська.

         Всі проведені спортивні заходи сприяли залученню підростаючого покоління до занять фізичною культурою та спортом, до активної рухової діяльності, пропагували серед школярів ведення здорового способу життя.

2. 09.06.2021р. на базі Управління освіти Подільської міської ради Подільського району Одеської області організовано зустріч завідувачів закладів дошкільної освіти та директорів закладів загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади із представниками Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області – із запрошенням заступника Подільського міського голови Задорожної Л.І. У ході зустрічі обговорено питання щодо організації харчування в закладах освіти Подільської міської територіальної громади відповідно до нових норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених Постановою КМУ від 24.03.2021р. №305.

3. 10.06.2021р. на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №9 м.Подільська, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» м.Подільська організовано та проведено ЗНО з біології.

 

                      Начальник                                                                Н.В. ДОБРЯНСЬКА

 

Вик. Кір?як А.Л.

Т. 0950017994

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора