Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Клуб вихідного дня 12 червня

Дата: 11.06.2021 10:13
Кількість переглядів: 285

Фото без описуЗапрошуємо батьків зі своїми дітьми пограти в рухливі ігри на природі разом із #Клуб_вихідного_дня. Прийшло літо і тепло, і тому тепер ми зустрічаємося частіше!

Наш захід – це хороша можливість для ваших дітей відірватися на деякий час від своїх смартфонів і планшетів, вийти зі світу віртуальної реальності, познайомитися зі своїми однолітками у невимушеній ігровій формі! А для батьків це буде гарною можливістю відпочити. Ми запрошуємо також всіх, хто в душі лишився дитиною, кому подобається грати і хто отримує від цього задоволення!

Будуть активні рухливі ігри, а також більш спокійні ігри на розвиток просторового мислення, кмітливість і реакцію! Спеціальна підготовка або навички для цих ігор не потрібні – участь доступна для кожного! Вікових обмежень немає! Дорослі згадають ті ігри, в які грали в дитинстві, а для ваших дітей відкриється, цілком можливо, новий і дуже цікавий світ!З

Отож, чекаємо вас на 12 червня у парку Молодіжний, а також 13 червня у парку Культури мікрорайону Цукрового заводу. Початок о 17:00 Проведіть Своє літо разом з нами!

 

Управління культури та туризму Подільскої міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора