Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення виконавчого комітету "Про організацію харчування в закладах освіти Подільської міської територіальної громади влітку 2021 року"

Дата: 08.06.2021 16:14
Кількість переглядів: 279

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про організацію харчування

в закладах освіти Подільської міської

територіальної громади  влітку 2021 року

 

Розглянувши клопотання начальника УО Подільської міської ради Добрянської Н.В. «Про організацію харчування в закладах освіти Подільської міської територіальної громади влітку    2021 року» та згідно із законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», постановою Кабінету Міністрів України № 886 від 19.06.2002 року «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів», Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах (із змінами), затвердженого наказом МОН України  № 667 від  21.11.2002 р., на виконання п 19 Закону України № 911-VІІ від 24.12.2015 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», керуючись п.п.8,  п.б. ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Управлінню  УО Подільської міської ради    (Добрянська Н.В.):
    1. Організувати харчування в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку  2021 року з розрахунку 37 грн. на одну дитину в  день, з яких: 15.00 грн. – плата батьків за харчування та 22 грн.  – видатки з міського бюджету.
    2.  Організувати в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку  2021 році безкоштовне харчування: дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях;  дітей з інвалідністю; дітей із сімей, які отримують допомогу, відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; дітей, з особливими освітніми потребами, дітей внутрішньо переміщених осіб з розрахунку   37 грн. на одну дитину в день.
    3. Організувати в закладах дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади влітку 2021 року пільгове харчування:  дітей з сімей, в яких  троє і більше дітей; дітей учасників бойових дій, з розрахунку 37 грн в день: 10 грн 50 коп. – плата батьків за харчування та 26 грн 50 коп фінансування на вищевказані заходи в межах коштів, передбачених у бюджеті міста на 2021 рік.
  2. Організувати харчування учнів у пришкільних таборах закладів  загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади влітку 2021 року з розрахунку 31 грн на одну дитину в день.
  3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Задорожну Людмилу.

 

 

Т.в.о. Подільського міського голови                                     Олена МУЗИЧУК

 

 

                Вик: Добрянська Наталія                                                                 Р/Р

                т. 2-45-02                                                                                       Задорожна Людмила

                                                                                                                  Музичук Олена                                 

                                                                                                                  Добрянська Наталія                                                                                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора