Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу.

Дата: 08.06.2021 08:52
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області оголошує конкурс по визначенню підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу.

Метою проведення конкурсу є вибір на конкурсних засадах підприємства (організації), яке спроможне забезпечити належну якість організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та тих, шо проходить в межах територіальної громади.

Умови конкурсу

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також умовам проведення відповідного конкурсу. Крім того, підприємства (організації), які мають фахівців у галузі автомобільного транспорту’, матеріальні ресурси та технології, досвід роботи не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень.

Не допускаються до участі в конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Для участі в конкурсі претендент подає такі документи:

-     заяву про участь у конкурсі у довільній формі;

-    копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців;

-     копію статуту (положення);

-    довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;

-     довідку про стан заборгованості із виплати заробітної плати та підписом керівника та головного бухгалтера;

-    копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення;

-     довідку, про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;

  -   довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень в довільній формі за підписом керівника.

   -   розрахунок собівартості витрат, пов'язаних з підготовкою матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та тих. що проходять в межах територіальної громади з урахуванням п.60 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів V країни від 03 грудня 2008 року№1081.

Документи на конкурс подаються у письмовій формі за підписом уповноваженої особи

та скріплюються печаткою підприємства (організації) - претендента. Претендент несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Кінцевий строк прийняття доку ментів для участі в конкурсі 12.07.2021 р.

Документи для участі у конкурсі подаються до управління економічного розвитку

Подільської міської ради за адресою: вул. Соборна. 85, Подільськ. 66300.

Документи підприємств (організацій) які надійшли до конкурсного комітету пізніше

встановленого терміну не розглядаються.

Конкурс відбудеться 27 липня 2021 року о 14-00 год за адресою: вул. Соборна. 85. м. Подільськ. 66300.

Додаткову інформацію можна отримати зател. (04862) 2-69-07.

 

Перший заступник міського голови Начальник фінансового управління                                                 О.В.Музичук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора