Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Н Ф О Р М А Ц І Я про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в  місті Подільську   з 31.05.2021р. по 06.06.2021

Дата: 07.06.2021 13:13
Кількість переглядів: 313

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу управління спорту та молодіжної політики  Подільської міської ради Подільського району Одеської області   у  виконанні програми розвитку  фізичної культури  та спорту в

 місті Подільську   з 31.05.2021р. по 06.06.2021р.

ВІДДІЛ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

1.    03 червня 2021 року  Відділом молодіжної політики Подільської міської ради спільно з Подільським місцевим центром надання безоплатної правової допомоги за участю Подільського професійного ліцею, проведено захід присвячений захисту прав дітей та молоді в Подільській міській територіальній громаді. Під час заходу, учасникам продемонстровано короткометражний документальний фільм на актуальні теми сьогодення, порушення прав людей та дітей зокрема. Після перегляду всі учасники змогли обмінятись враженнями та отримати кваліфіковану інформацію юриста, щодо захисту прав громадян.

2.   04 червня 2021 року Відділ молодіжної політики Подільської міської ради прийняв участь у заході організованого департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров'я міської ради спільно з фахівцями мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок домашнього насильствам та/або за ознаками статі, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представниками місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Національної поліції та служби у справах дітей.

Метою акції є привернення уваги громадськості до проблеми щодо подолання домашнього насильства, підвищення рівня обізнаності населення громади та формування свідомості громадян щодо нетерпимого ставлення до насильства над людиною а особливо дітьми.

У ході акції спеціалістами надавались індивідуальні консультації щодо запобігання та протидії домашньому насильству. Перехожі отримували листівки з інформацією про установи та організації, в яких можна отримати допомогу.

ВІДДІЛ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Центр «Спорт для всіх»

103.06.2021 року на спортивному майданчику мікрорайону "Залізничників" працівники центру "Спорт для всіх" розпочали проведення фізкультурно-оздоровчих заходів "Олімпійське літо" в рамках програми Всеукраїнських заходів "Спорт для всіх". Мета даних заходів : підвищення мотивації до занять фізичною культурою та спортом , пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення та пропаганда олімпійських видів спорту. Цього разу молодь мікрорайону "Залізничників" позмагалася з таких олімпійських видів спорту, як волейбол, футбол та перевіряли себе на влучність в попаданні в баскетбольне кільце. Любителі волейболу розділилися на три команди і зіграли по коловій системі. Шанувальники футболу створили дві команди та зіграли два цікавих тайми.  По закінченню гри футболісти перевірили себе в серії пенальті.  Під час заходу до змагань  долучалися  нові  учасники  цього  мікрорайону, які  з  задоволенням прийняли участь в баскетбольній грі "33", дартс, волейбол та підтягування на перекладині. По завершенні заходу учасники  отримали  задоволення  від  корисного  проведення  свого  дозвілля, гарний  настрій та смаколики. 

2.  Завершилась наша онлайн-гра «Бій з лінню». Гра, в якій прийняли участь 28 гравців, але до фіналу прийшли не всі, мабуть, їх поборола лінь. 

За підсумком екзамену хочемо відзначити трьох переможців, які максимально чітко дотримувались правил гри:

Дрибноход Ксенія (8 років),

Глоба Денис (9 років),

Мазур Ольга (12 років)

Дякуємо нашим гравцям, які долучились до гри та проводили час з користю для свого здоров’я, показуючи приклад як можна проводити свій вільний час.  

3.   05 липня у центральному парку імені Т.Г. Шевченка відбулося святкування Дня захисту дітей. 

 Скільки посмішок та радості, щастя в очах та позитивних емоцій сьогодні ми спостерігали в діточок різного віку. 

   Сьогодні головні герої свята, а це більше трьохсот  учасників, разом з працівниками центру «Спорт для всіх» мали шанс пограти в «дартс» і міні-баскетбол, стрибати на скакалці або грати в шахи та шашки.  Проходження цікавої «смуги перешкод» приносило діткам купу емоцій та радості, одним разом ніхто не обмежувався.  Всіх учасників було нагороджено смаколиками. 

4.   Протягом тижня в парку імені Т.Г. Шевченка та на спорткомплексі «Локомотив»  проходили шашкові баталії в програмі «Спорт для всіх в парках та скверах», в яких взяли участь діти пришкільних таборів та всі бажаючі, загалом більше пятидесяти  учасників.

5.  06 червня  в спортивному залі УСМП, вул. Бочковича, 1 пройшов  міні-турнір з настільного тенісу серед аматорів цієї цікавої гри. В турнірі змагалися 10 учасників ( вісім дорослих та двоє дітей ).

6.  06 червня 2021 року на спортивному майданчику с. Липецьке  традиційно було проведено фізкультурно-оздоровчий захід «Клуб вихідного дня». В заході взяли участь дві команди підлітків: «Орли» і «Соколи», які змагались в естафетах, а також три команди дорослих футболістів, які змагались у футбольних баталіях. Чимало  було і вболівальників. Діти із задоволенням взяли участь в цікавих рухливих естафетах : «Футболісти», «Хокей на траві», «Голкове вушко», «Болото», «Попадання в ціль» та інші. Перемогу здобула команда «Орли» з рахунком  6 : 1. Учасники отримали заряд бадьорості та гарного настрою.

 

КДЮСШ «Локомотив» 

1.    02.06.2021 р. в місті Роздільна відбувся Чемпіонат Одеської області «Дитяча ліга» з футболу серед ДЮСШ  юнаків 2005-2006 р.н.  Серед 4-х команд, які брали участь у півфіналі Чемпіонату, наша команда посіла друге місце і таким чином увійшли  у фінал цих змагань.

Тренер-викладач: Ясінський В.М.

 

2.   03-05.06.2021р. в м.Івано-Франківськ  відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2006-2007 р.н. Спортсмени відділення легкої атлетики КДЮСШ «Локомотив» м.Подільськ показали високі результати, а особливо відзначилась Співак Леся, яка виборола друге місце у дисципліні «потрійний стрибок» з результатом 10,92 см і цим перевершила власний рекорд.  В нашому місті - це найкращий спортивний результат 2021 року.

Результати участі у Чемпіонаті легкоатлетів тренера-викладача – Бухарьової Л.В. наступні:

Співак Леся  (потрійний стрибок – 10,92)                            - 2  місце 

Осієвський Михайло (восьмиборство )                                - 5 місце

Яцишина Вікторія (семиборство)                                         - 5 місце

Нападовська Ліза (ядро 3кг)                                                  - 7 місце

                               (диск 1кг)                                                  - 9 місце

Результати участі у Чемпіонаті легкоатлетів Тренерів-викладачів  - Білолипецьких Л.А. та Білолипецьких М.Д :

Каразейська Валерія (ядро)                                                  - 8 місце

Оконевська Юліана (семиборство)                                     - 13 місце

 

3. 05.06.2021р. у м. Подільську  на майданчику з пляжного волейболу спортивного комплексу «Локомотив» пройшов Турнір з пляжного волейболу до Дня захисту дітей (mix хлопчик + дівчинка) серед юніорів та молоді.

Перемогу отримали Дмитришина Анна та Кобилянський Ігор.

Почесне друге місце посіли Контрабай Діана та Шаповалов Влад

Третє місце – Гончарук Діана та Варварецький Олександр

Тренер-викладач : Степанов С.М.

 

4. 05.06.2021р. у м. Подільську  відбувся Турнір з класичного волейболу до Дня захисту дітей серед школярів. Перемогу отримала команда тренера-викладача Коваленко А.О.

КДЮСШ «Локомотив». На другому місці - команда ДЮСШ для дітей сиріт та мало- забеспечених сімей. Третє місце посіла команда ДЮСШ Куяльницької громади і на четвертому місці – команда збірної «Комсомольська».

5. 06.06.2021р. у м.Подільську на спортиивному комплексі «Локомотив» відбувся Турнір з міні футболу до Дня захисту дітей серед юнаків 2006-2007 р.н. У турнірі приймоло участь близько 100 спортсменів. З восьми  команд м.Подільська, м.Любашівка та  Куяльницької громади та ін., команда КДЮСШ «Локомотив» посіла 1 місце.

Тренер-викладач: Ясінський В.М.

 

КЗ «Подільська дитячо-юнацька спортивна школа для дітей сиріт

та дітей з малозабезпечених сімей»

1.   05.06.2021 року прийняли участь  участь в змаганнях з класичного волейболу, які проходили на спортивному комплексі «Локомотив». 

       Команда КЗ «Подільська дитячо-юнацька спортивна школа для дітей сиріт та дітей з мало-забезпечених сімей» посіла друге призове місце. Тренер-викладач Лозінська І.О.

СК «Коршун»

      4-6 червня проходив Кубок Одеської області з кікбоксингу версії ВТКА в місті Одеса, де наші юні Подільські спортсмени взяли участь з таким результатом:

1- місце: Фодченко Владислав, Полумбрік Кирило, Папанага Ярослав, Кравець Максим, Остапенко Катерина, Васильєв Максим, Глоба Назар, Рембовський Данило;

2 - місце: Гордійчук Ілля, Каташилов Влад, Король Микола, Дашков Олександр, Моргун Дмитро, Скрипнік Іван;

3 - місце: Белінський Іван, Кіселар Андрій, Дашков Євген, Непомнящий Владислав, Яровий Глеб.

Молодці, ви гордість нашого міста, так тримати

Федерація футболу

1.      05 червня 2021 року на стадіоні Локомотив відбувся матч 4 туру в групі Північ Першої ліги чемпіонату Одеської області 2021 року з футболу. Господарі поля ФК «Імперія холоду» м. Подільська приймала ФК «Автогород» с. Конопляне Березівського району.

Це була перша гра у місті Подільську. У попередніх турах наша команда грала дві гри на виїзді і зазнала дві поразки від ФК «Березівка» 2:5 та «Гленкорн» м. Подільська 0:3.

Сама ж гра пройшла в напруженій, жорсткій та безкомпромісній боротьбі.

Рахунок відкрили господарі поля після красивої комбінації, підсумком якої став гол красень Олександра МОРОЗОВА. Але втримати цю перевагу над сильним суперником нашій команді не вдалося. Рахунок з пенальті зрівняв капітан команди гостей Андрій ЖОСАН. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний результат 1:1.

На матчі були присутні 263 глядача. Давно на стадіоні такого не було!

Хочу, аби всі вболівальники та статисти запам'ятали приємний та дуже важливий момент.Адже гол Сашка Морозова став першим в новій історії ФК "Імперія холоду" в чемпіонаті Одеської області на стадіоні "Локомотив"!

Від імені всіх вболівальників об’єднаного Подільського району сказати нашим футболістам: «Дякуємо, МУЖИКИ!».

 

Начальник управління спорту та молодіжної

політики Подільської міської ради

Подільського району Одеської області                                                               В.В Конюхов

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора