Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення виконавчого комітету "Про присудження винагороди Подільського міського голови молоді громади за певні досягнення в різних сферах суспільного життя у 2021 році"

Дата: 04.06.2021 09:45
Кількість переглядів: 241

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКОЇ РАДИ

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 

Р І Ш Е Н Н Я

Про присудження винагороди Подільського міського голови

молоді громади за певні досягнення в різних

сферах суспільного життя у 2021 році

            Розглянувши клопотання начальника управління спорту та молдіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області Конюхова В.В. про присудження винагороди Подільського міського голови молоді громади за певні досягнення в різних сферах суспільного життя у 2021 році, відповідно до рішень виконкому Котовської міської ради від 25.04.2002 р. № 129 «Про заснування премії міського голови за певні досягнення молоді міста у різних сферах суспільного життя» та від 27.02.2003 р. № 67 «Про внесення змін в рішення виконкому Котовської міської ради від 25.04.2002 р. № 129 «Про заснування премії міського голови за певні досягнення молоді міста у різних сферах суспільного життя», на виконання програми підтримки молоді у Подільській міській територіальній громаді на 2021-2025р.р.», затвердженої рішенням Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 10.02.2021 р. № 45-I, керуючись п.п.2 п.а ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

В И Р І Ш И В :

           

            1. Затвердити перелік номінацій по присудженню грошової винагороди Подільського міського голови молоді громади за певні досягнення в різних сферах суспільного життя у 2021 році. (додається).

            2. Присудити грошову винагороду Подліьсьького міського голови за певні досягнення в різних сферах суспільного життя у 2021 році 20 молодим працівникам підприємств, організацій, установ, представникам молодіжних громадських об’єднань Подільської міської теритріальної громади (додається).

            3. Встановити розмір грошової винагороди Подільського міського голови молоді громади у 2021 році – 1000,00 ( тисяча ) грн. кожному.

            4. Управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Конюхов В.В.), управління культури та туризму Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Вишневська А.М.), провести урочисте вручення винагороди Подільського міського голови молоді громади напередодні святкування Дня молоді.

            5. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.) профінансувати управління спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області для організації та проведення урочистого вручення винагороди Подільського міського голови молоді згідно окремо наданого кошторису витрат в межах коштів, які передбачені на реалізацію молодіжних програм та заходів у 2021 році.

            6. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій та установ, молоді працівники яких нагороджені грошовою винагородою міського голови за певні досягнення в різних сферах суспільного життя у 2021 році внести відповідний запис в трудову книжку нагороджених працівників.

            7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Задорожну Л.І.

Вик:Самборський В.П.

Задорожна Л.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора