Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення міської ради "Про затвердження Комплексної програми із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми 2021 - 2023 роки"

Дата: 02.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 296

Проект

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження Комплексної програми із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми 2021 - 2023 роки

Відповідно до Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», «Про протидію торгівлі людьми», Сімейного кодексу України та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», з метою створення дієвого механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству та ознакою статі; сприяння забезпеченню рівності прав та можливостей жінок і чоловіків та впровадження європейських стандартів рівності, запобігання торгівлі людьми, підвищення ефективності виявлення осіб, які вчиняють такі злочини або сприяють їх вчиненню, а також захист прав осіб, постраждалих від торгівлі людьми, особливо дітей, та надання їм допомоги, керуючись п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Подільська міська рада Подільського району Одеської області

ВИРІШИЛА:

       1. Затвердити комплексну Програму із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми 2021 - 2023 роки (далі - Програма), додається.

       2. Затвердити заходи щодо реалізації Програми із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на період 2021 - 2023 роки.

       3. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Музичук О.В.) при формуванні міського бюджету наперіод2021 - 2023 рокипередбачити видатки на фінансування заходів Програми.

      4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Тепла М.О.), та постійну комісію з питань бюджету (Волошина Г.І.).

Вик. Перепелиця А.А.

3-05-55

   р/р             Музичук О.В.

                 Задорожна Л.І.

                 Мазур М.В.

                 Перепелиця А.А.

                 Тепла М.О.

                 Волошина Г.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора