Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 11:49
Кількість переглядів: 498

Фото без описуЛЮБІ ЮНІ ДРУЗІ!

     У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

    Від усього серця вітаю Вас з теплим та прекрасним святом – міжнародним Днем захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими!

     Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Ми робимо усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього ми живемо та працюємо.

     Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, Божого благословення, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Відділом культури та туризму Подільської міської ради було розроблено план заходів по відзначенню Дня захисту дітей, який передбачає охоплення всіх дітлахів громади, залучення талановитих дітей та проведення інноваційних ігрових програм.

 

Подільський міський голова                                                   Анатолій Іванов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора