Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Асоціація міст України

Дата: 28.05.2021 14:49
Кількість переглядів: 611

Фото без описуВ будівлі Одеської міської ради відбулось засідання загальних звітно-виборних зборів Одеського регіонального відділення Асоціації міст України (АМУ) , до якого від Подільска був делегований заступник міського голови Ярослав Захаров

Під час засідання розглядались проблемні питання діяльності місцевих рад, був підписаний Меморандум про співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Одеською міською радою у питаннях впровадження сучасних освітніх технологій та модернізації навчально-методичної бази дошкільної та загальної середньої освіти. Також організатори надали інформацію «Про роботу Одеського регіонального відділення АМУ за 2020 рік».

Організаційні питання включали в себе обрання голови Одеського регіонального відділення АМУ, заступників, членів правління та погодження кандидатури до складу Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації міст України».

Загалом зустріч пройшла у дружній атмосферіі де всі присутні мали змогу висловити свою думку та прийняти участь у обговоренні усіх питань.

Фото без опису

0

Охват (люди)

0

Взаимодействия

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора