Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада.

Дата: 09.01.2023 13:41
Кількість переглядів: 87

9 січня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу за минулий тиждень.

Про головне:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями опрацьовуються заяви та скарги від жителів міста. Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводяться рейдові перевірки щодо дотримання Правил благоустрою, у випадку порушення яких складаються відповідні приписи.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Всі ті аварійні ситуації, які виникали протягом тижня, були ліквідовані. Також працівниками продовжується відпрацювання алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

-Навіть попри відключення електроенергії, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує безперебійно подавати тепло у домівки подільчан. Під час відключення світла, малі котельні підприємства працюють за допомогою генераторів.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» щоденно впорядковують громаду. Виконується прибирання вулиць, площ, паркових зон тощо, вивозиться сміття. Проводилося розчищення лотків водовідведення по пр. Перемоги. Сьогодні, з 3-ої години ночі, працівниками підприємства ліквідовуються наслідки негоди. Такі ж роботи проведені і селах громади.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у штатному режимі. Виконується прибирання на закріплених територіях тощо.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Заклади загальної середньої освіти ще перебувають на зимових канікулах, а заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі. У садочках маленькі жителі громади забезпечені гарячим харчуванням.

-Управління культури і туризму: Новорічно-різдвяні заходи тривають.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Фахівцями направлено лист до ТДВ «Пасавтотранссервіс» щодо збільшення кількості автобусів на маршруті №1. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях (складено 4 протоколи). Продовжується робота щодо залучення інвестицій за різними напрямами.Фото без опису

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Ведеться прийом громадян, проводяться державні виплати і компенсації. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2186.

-Працівники Центру надання адміністративних послуг опрацьовують заяви щодо виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарі первинки зазначають, що захворюваність на ГРВІ дещо знизилась.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора