Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 09:49
Кількість переглядів: 499

Фото без опису28 жовтня – знаменна в історії України і в житті кожного з нас дата – 77-річниця з Дня визволення України від фашистських загарбників.

Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свій рідний край.

Минають роки, змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні часи, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

У часи сьогодення, на жаль, історія повторюється і на Сході також гинуть кращі сини та доньки. Зі зброєю в руках вони гордо продовжують справу пращурів – захищають Україну.

Світла пам’ять всім захисникам України, учасникам визвольної боротьби, які в часи Другої світової війни  віддали своє життя за наше світле майбутнє

 

З повагою,

Подільський міський голова                                                                                  Анатолій Іванов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора